Afbeelding van een nieuwsbericht
Over ons

Dit is Badinspiratie

Op zoek naar inspiratie voor je badkamer of toilet? Dan ben je hier aan het juiste adres. In een badkamer verzorg je jezelf en kom je vaak even tot rust. Denk hierbij aan het ontspannen in bad of het nemen van een heerlijke douche. Een badkamer is dan ook onmisbaar in je huis. Niets is natuurlijk zo fijn als dat deze plek helemaal aansluit bij je wensen, maar misschien weet je door de vele mogelijkheden niet meer waar je aan kunt denken. Op onze badinspiratie pagina’s vind je diverse tips en ideeën die je hierbij kunnen helpen. Laat je inspireren!

Persoonlijk en dichtbij

Persoonlijk en dichtbij

Met onze kennis van zaken staan we u graag persoonlijk te woord voor advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en zoeken samen naar de beste oplossing.

Complete oplossing

Complete oplossing

Wij kijken verder. Bij ons geen snelle verkooppraatjes, maar oplossingen voor de lange termijn. Zo weet u zeker dat alles op elkaar is afgestemd, zoals u het wilt.

Vanzelfsprekende service

Vanzelfsprekende service

Al onze producten kunnen worden thuisbezorgd én kunnen vakkundig geïnstalleerd worden. Een kwaliteitsproduct elders gekocht en toch een verzoek of vraag? Geen probleem! Wij gaan voor 100% tevredenheid.

Betrouwbare reperatie

Betrouwbare reperatie

Mocht uw sanitair onverhoopt tóch kuren vertonen, dan staat onze service dienst u graag te hulp.