Gezinnen

Sanitair voor het hele gezin

Voor kinderen is niets leuker dan spelen tijdens het badderen. Maak samen met de kinderen van de badsessie een spetterende belevenis met badspeelgoed. Denk hierbij aan badeendjes, waterpistooltjes en puzzels voor in het water. Ben je benieuwd naar onze tips op het gebied van speelplezier in de badkamer? Lees dan snel verder en laat je inspireren.

Het leukste speelgoed voor in bad

Badderen wordt nog leuker met speelgoed voor in bad. Lekker spelen en kliederen in het water met leuke bekertjes, badeendjes en diertjes. Heb je een muur naast het bad? Kies dan voor leuke muur speelgoed. Denk bijvoorbeeld aan een klevende puzzel voor op de muur. Door de natte muren blijft de puzzel hangen en zijn de kinderen urenlang zoet in het bad. Ook is er tegenwoordig een talloze hoeveelheid aan badspeelgoed voor baby’s. Hierdoor maak je het badderen leuk voor ieder kind!

Veiligheid voorop

Naast leuk speelgoed is ook veiligheid erg belangrijk in de badkamer. De badkamer is vaak een vochtige en gladde ruimte, waardoor er zeker voor spelende kinderen gevaar loert. Denk bijvoorbeeld aan het uitglijden op de gladde vloertegels of bezeren aan de hete kranen. Wij geven je een aantal tips om je badkamer zo veilig mogelijk te maken voor je kinderen.

Tip 1: Een slimme kraankeuze

Wist je dat water van 55 graden Celsius binnen 30 seconden zorgt voor ernstige brandwonden bij kinderen? En dan nog niets gezegd hebbende over de hete behuizing van de kraan. Kortom, zonder dat je het door hebt kan je kind zich snel verbranden in de badkamer. Kies daarom altijd voor een thermostaatkraan met een koele behuizing en een kraan waarbij je de maximum aantal graden kunt instellen.

Tip 2: Voorkom uitglijden

Wanneer je net gedoucht hebt, kan de badkamervloer nat en glibberig zijn. Zeker voor de vrolijke, spelende kinderen is de kans op uitglijden in deze ruimte erg groot. Voorkom dit door te kiezen voor een anti-slip mat. Door een badmat met anti-slip zul je nooit meer last hebben van uitglijden in de badkamer.

Bekijk de producten bij Badinspiratie.nl!

Bekijk de producten in de webshop van badinspiratie.nl en doe inspiratie op voor jouw badkamer. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de keuze. Bovendien profiteer je bij badinspiratie van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en altijd een scherpe prijs!